Omschrijving van mijn Werk.

 

Al als klein meisje werd ik iedere week geboeid door de schoollessen in het Rijksmuseum (Amsterdam). Hierdoor heb ik leren kijken en is de interesse gewekt voor kunst en vormgeving.


Ik word geboeid door de natuur in de breedste zin van het woord. Alles wat leeft, groeit en bloeit. Als mens maak ik daar onderdeel van uit. In mijn olieverfschilderijen komt voor mij dit alles tezamen. In mijn creaties maak ik mijn binnen- en buitenwereld zichtbaar.


Ik heb tijdens de vele jaren, dat ik het binnen- en buitenlandschap heb bestudeerd, gemerkt dat in het milieu en ook in mijn eigen wereld veel veranderde. Deze veranderingen probeer ik vast te leggen. Daarbij komt mijn gevoel voor verwondering, harmonie en boosheid.


Door mijn passie voor het gebruik van pure materialen is er harmonie in mijn werk. In mijn zoektocht naar de essentie, probeer ik, via het gebruik van natuurlijke pure grondstoffen en helder kleurgebruik, mijn doel te bereiken. Wat is mijn doel: behalve een vorm van realisme, gedoseerde abstractie in mijn schilderijen te verwerken.


Mijn atelier in Zuidzande aan huis staat voor iedereen open om mijn olieverfschilderijen te bezichtigen!

Mijn doel is:

behalve een vorm van realisme, gedoseerde abstractie in mijn schilderijen verwerken.